Секс-іграшки. Як бренди будують сучасне розуміння фізичного задоволення
21:00 16.02.2021
287

Після десятиліть неприйняття і пошарпаних вітрин секс-шопів, такі продукти для сексу, як лубриканти або вібратори нарешті отримали необхідний ребрендинг, передає Quartz.


І компанії, які їх виробляють, роблять це - як і багато інших галузей - шляхом об'єднання з індустрією здоров'я і краси.
Наприклад, бренд Nécessaire використовує інгредієнти, які називає натуральними і PH-оптимізованими як для лосьйонів для тіла, так і для лубрикантів.


Інтимні компанії використовують нейтральну естетику для своїх соціальних мереж і спрощений мінімалістичний дизайн для своїх продуктів. Милі і різнокольорові девайси різних розмірів і форм замінили грубий зовнішній вигляд старомодних секс-іграшок.

Ребрендинг дозволяє секс-продукції асоціюватися з принципом турботи про своє тіло, що лежить в основі індустрії здоров'я. Звичайно, існують забобони щодо сексуальності і жіночих сексуальних бажань, пише Wellness Institute в своєму звіті. Але індустрія, схоже, знайшла шлях до популярності через оздоровлення, щоб боротися проти стигматизації цієї теми.
 

Створюючи секс-іграшки в якості продуктів для здоров'я, бренди вибудовують сучасне і позитивне розуміння фізичного задоволення як поодинці, так і в стосунках з партнером.
 

Автор: Катерина П.
Читайте також