Що варто знати про секс у воді
14:21 04.08.2016
256

По суті, секс у воді - це секс і з усіма її мешканцями. Експерименти - це прекрасно, тільки якщо вони не шкодять здоров'ю. То ж чи варто займатися сексом в водоймах?

Партнер обов'язково повинен розуміти відповідальність, тому як статевий акт у водоймі, в першу чергу, більш небезпечний для жінок - в піхві може швидше потрапити бруд і бактерії. А ще при активних рухах у воді пісок піднімається з дна нагору і під час сексу він буде викликати дискомфорт. Та й взагалі, пісок на або в статевих органах - це не добре.

Вода в морі найбільше підходить для любовних утіх, так як солона вода більш стерильна. Але! Якщо є мікротріщини в інтимній зоні, то від морської води в цих місцях почнеться печіння і неприємні відчуття.

Вода змиває природну змазку, що не дуже приємно в плані фізичних відчуттів і що не дає зрозуміти чоловікові, збуджена жінка чи ні. Тому можна скористатися мастилом на масляній основі, яка не змивається.

Що стосується презервативів: від хлорованої і солоної води вони втрачають свої властивості, тому легко можуть розповзтися і навіть зіскочити, тому це не так вже й безпечно.

У ставках, наприклад, водиться дуже багато живності. А разом з нею там водяться такі неприємні штуки (як і їх назви), як трихомонади, стафілококи та інша нечисть. Всі вони виділяють хімічні речовини, здатні викликати подразнення на шкірі і слизових оболонках піхви.

Також часто на озерах, ставках та інших прісних водоймах живуть водяні птахи, які є основними рознощиками різних захворювань.

Якщо все ж дуже хочеться зайнятися сексом у воді, беріть з собою антибактеріальний засіб.

Джерело: lady.tochka.net

Читайте також