Що формує вашу сексуальність: важливі аспекти
21:40 16.11.2017
252

Сексуальність не завжди залежить від того, як ви одягнені. Навіть найкоротша спідниця не зробить вас сексуальними, якщо ви будете невпевненими у собі або не вмітимете спілкуватись із партнером, - пише 24 канал.

Коли людина впевнена в собі, самодостатня, відкрита до світу і уважна до власних потреб, то вона стає більш привабливою для протилежної статі. Якщо жінка одягне дуже сексуальний одяг, а буде закомплексованою та невпевненою, то вона навряд чи зможе привернути увагу чоловіків.
Психологи радять не соромитися себе та власного тіла і вчитися бути впевненим у власних силах.

Важливі аспекти сексуальності:

чуттєвість: вчіться отримувати задоволення від звичайних речей та дрібниць. Наприклад, насолоджуйте теплом пледу, коли ви прийшли з морозної вулиці, запахом ранкової кави чи квітів. Отримуйте задоволення від вашого життя! стосунки із власним тілом: полюбіть і прийміть своє тіло таким, яким воно є. Якщо вас щось не влаштовує – працюйте над цим. Але головне – у вашій голові. Навіть струнка фігура не зможе приносити вам задоволення, якщо ви не полюбите себе. Не соромтесь себе! - стосунки з іншими людьми та вашим партнером: без уміння спілкуватись, слухати і бути цікавим – навіть й мови не може бути про сексуальність; - фізична любов: ставтесь до сексу не як до способу прив'язати до себе партнера чи підняти власну самооцінку. Секс – це фізичне вираження вашої любові.  
Читайте також