«П'яний» секс: найпоширеніші міфи і правда
21:00 23.10.2021
292

Пияцтво і розпуста завжди були пов'язані. Не дарма древні греки зображували свого бога виноробства Бахуса в оточенні напівоголених німф. А вже що ці самі греки витворяли під час своїх вакхічних свят, про те ми як-небудь розповімо в окремій статті.

Для наших предків «п'яний» секс був цілком в порядку речей. Пили в основному під час свят і великих застіль. У суєті і натовпі було особливо легко усамітнитися з сподобалася дівчиною, яка, будучи розпаленілої що відбувається, втрачала волю і контроль.

Романтичні індивідуальні побачення з вином, яке допомагає розтопити незручність, прийшли значно пізніше. В наш час саме вони стали основним джерелом «п'яного» сексу, хоча, звичайно, корпоративи, весілля та інший обрядовий промискуитет теж ніхто не відміняв.

Загалом, ми впевнені, що хоч раз у житті тобі доводилося якщо не практикувати «п'яний» секс, то хоча б спостерігати його з боку. Давай перевіримо, чи знаєш ти про його небезпеку, шорткати і підводні камені!

Міф 1. Краса дівчини вимірюється в стопках горілки

Насправді: це науково підтверджений факт!

Існують дослідження того, як алкоголь впливає на сприйняття протилежної статі. Так ось, учасники випробувань дійсно оцінювали фотографії випадкових людей вище, якщо знаходилися під впливом алкоголю.

Що цікаво, у випадку з чоловіками оцінка дівчат, яких вони сприймали «на трієчку» в тверезому вигляді, злітала до «дуже гарненька» після кількох порцій алкоголю. Дівчата не показали таких драматичних змін, хоча теж дивилися на чоловіків через рожеві окуляри.

Загалом, будь обережний в барі. Об'єкт перед тобою може бути набагато менш привабливим, ніж здається.

Міф 2. Алкоголь штовхає дівчат на непристойності

Насправді: деяких - так.

Тут вся справа в тому, ким дівчина є в глибині душі і чи є навколо чоловіки, які їй дійсно подобаються. Є красуні, які можуть раптом почати танцювати стриптиз на барній стійці, а хтось, навпаки, засумує і почне копатися в телефоні.

Однак - дивись попереднє дослідження - алкоголь дійсно надягає на дівчину рожеві окуляри, і вона може накинути тобі пару несподіваних балів. Головне, щоб при цьому у неї не було якогось колишнього, якому вона раптом кинеться строчити повідомлення замість того, щоб продовжувати романтичне побачення з тобою. З іншого боку, тут-то ти все і дізнаєшся.

Міф 3. Алкоголь - це афродизіак

Насправді: все навпаки. 

“Хороша випивка, можна сказати, дворушничати з розпустою: вона його створює, вона ж його і засмучує.

Вона його підбурює, вона ж його і ослаблює вона його вмовляє, вона ж його і відвертає; вона його твердо ставить, і вона ж не дає йому стояти; і на закінчення вона примудряється укласти його спати і, тільки уклавши, залишає його”-Вільям Шекспір

Сучасні сексологи абсолютно згодні зі старим Шекспіром. Так, алкоголь може провокувати лібідо, проте фізичну можливість здійснити акт любові він безжально пригнічує. Причому це стосується не тільки чоловіків, а й жінок. У них перебір з алкоголем викликає труднощі з досягненням оргазму і відсутність мастила.

Спочатку цей ефект настає від занадто рясного вживання, проте з віком навіть невелика кількість може серйозно зіпсувати твої наміри.

Келих вина - це ще допустима прелюдія, проте щось більше вже може тебе безнадійно скомпрометувати.

Міф 4. Те, що сталося між п'яними, залишиться між вами

Насправді ні

Дівчина регоче на весь голос і обіймається з тобою? Потім ви йдете до тебе в номер, все здорово, але рано вранці ти прокидаєшся в порожньому ліжку ... Так ось, не факт, що тебе після цього не звинуватять у зґвалтуванні. Прецеденти були.

У США відомо кілька звинувачень в харассмент, заснованих на тому, що чоловік напоїв дівчину до безпам'ятства і скористався її безпорадністю. Загалом, якщо тобі є що втрачати, радимо все-таки утриматися від «п'яного» сексу. Або хоча б заручитися згодою дівчини, поки вона все ще перебуває у відносно тверезому стані.

В цілому дами, якщо їм щось не сподобалося або вони раптом опинилися скомпрометовані, будуть валити все на тебе. Наприклад, ти можеш раптом опинитися повністю відповідаємо за те, що сталося перед чоловіком. Хоча, звичайно, ти винен, що тут сперечатися. Будь готовий.

Міф 5. Якщо ви пили разом і однаково, вона зараз відчуває приблизно ту ж ступінь сп'яніння, що і ти

Насправді: швидше за все, ні

Метаболізм жіночого організму досить сильно відрізняється від чоловічого. Алкоголь у жінок розщеплюється повільніше.

Тому будь готовий до того, що після пари солодких коктейлів вона несподівано може почати втрачати рівновагу по дорозі в туалет. Найкраще, що можна зробити в цьому випадку, - налити їй водички і запропонувати їжі.

Як ми пам'ятаємо з пункту 3 (а особливо 4), занадто п'яна жінка - це не просто неспортивно, а навіть небезпечно. Навряд чи вона отримає хоч якесь задоволення, а ось проблеми у тебе напевно будуть.

Загалом, при несподіваному переборі алкоголю з боку навіть самої чарівної дівчини краще перетворитися в турботливого лицаря і відіслати її додому, взявши телефончик.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також