Манія величі: в якій країні найбільше брешуть про розмір члена
21:02 17.05.2021
274

Сервіс онлайн-знайомств Saucy Dates одного разу провів цікаве дослідження на тему того, наскільки сильно чоловіки різних країн перебільшують розмір свого «достоїнства». Мабуть, питання «Навіщо?» стане предметом наступного дослідження ... Отже, Saucy Dates отримали інформацію від +1715 респондентів: в опитуванні брали участь 953 чоловіки та 726 жінок.

В дослідженні брали участь Австралія, США, Британія, Канада та Індія. 

Обом статям задавали одне просте запитання. Чоловікам: «Який ваш розмір пеніса в ерегованому стані?» А жінкам: «Якої довжини був член вашого останнього чоловіка?» І ось що з'ясувалося. Як не парадоксально, розміри статевого члена перебільшують не тільки чоловіки, але і жінки! Якщо вірити даним статистики, тільки в одній країні чоловіки недооцінили свій потенціал.

Отже, найбільше люблять прибрехати австралійці. Жінки стверджували, що «середній розмір» їх земляків становить 15 см, тоді як чоловіки називали цифру в 18 см, тобто різниця між двома твердженнями становила приблизно 17%. Втім, якщо вірити дослідженню EveryoneWeb, і ті, і інші помиляються, і середній розмір гідності австралійців становить всього 13 см.

Американці недалеко пішли від австралійців в цьому відношенні: чоловіки теж оцінюють свій розмір в 18,4 см, тоді як жінки заперечують, що це всього 16,9 см. Реальний же «середній розмір», так само, як і в Австралії, складає всього 13 см.

До речі, британські жінки теж оцінили члени своїх коханців в 16,9 см. У цьому сенсі британці виявилися скромнішими своїх англомовних попередників і скромно стверджували, що оснащені всього на 17,5 см. Скільки насправді? 14 см, довжина дисплея шостого «айфона».

Тільки канадці зійшлися на думці і оцінили розміри членів своїх співвітчизників в 18 см. Втім, тут жінки підлестили своїм коханцям, бо реальна цифра становить всього 14 см.

Що ж стосується жителів Індії, то індійські чоловіки були єдиними, хто недооцінив розміри своїх членів, в порівнянні з думкою жінок. Респонденти-чоловіки назвали цифру в 15,4 см, а жінки схилялися до цифри в 16 см. Втім, в реальності Індія входить в 14 країн з найменшими членами в світі. У цьому ж списку КНДР, Республіка Корея, Японія, Індонезія, Китай і Малайзія.

Як же йдуть справи насправді? Як не парадоксально, це дуже непросто визначити, адже більшість досліджень засновані на анкетах респондентів, а вже наскільки вони лукавлять ... Щоб якось вирішити проблему цієї похибки, команда вчених з Великобританії зібрала дані лікарів про 15 521 чоловіків з різних країн світу.

В результаті виявилося, що середній розмір пеніса - 13,12 см,  в спокійному стані - 9,16 см.

 

 

Читайте також