Дванадцять способів зайнятися сексом, навіть якщо вдома діти
21:28 02.02.2017
519

Наявність дітлахів - це не привід відмовлятися від інтимного життя. Які хитрощі допоможуть вам не втратити сексуальний інтерес один до одного і усамітнитися від малюків, - пише zdorovia.com.ua.

Посадіть їх за комп'ютер Краще в навушниках. Але домовтеся, щоб вони не бігати до вас з проханням пройти рівень. Або виберіть гру простіше. Використовуйте будь-який час для цього Так, тиха година для всіх. Всі по ліжках! Якщо ви не зробите це вдень, вночі у вас можете не залишитися на це сил. Плануйте секс "Завтра донька на заняттях з малювання, син в садку, у нас є вікно рівно в 14,5 хвилин!" Ранкові мультики дають час Ви знаєте, скільки триває одна серія, у вас вагон часу. Недолік способу в тому, що займатися сексом під мультиплікаційну озвучку може бути занадто смішно.

Відправте їх на ніч до бабусі Бабусі вже все одно, а вам, слава богу, ще ні. Але чи стане, якщо це не практикувати. Заодно і помийтеся Три вигоди в одній: душ, секс і економія води. Відправте дітей прибирати кімнату Дайте їм 15 хвилин і візьміть свої 15 хвилин. Навіть якщо кімната не буде прибрана, вони точно в цей час не вилізуть з неї. Що ми, дітей не знаємо? Використовуйте кожну вільну хвилинку Просто стрибніть один на одного, як дикі-дикі мавпи. "Ах, дон Педро!" Вдавайте "хворих" і "доглядайте" один за одним "Маму не турбувати". Брехня, обман і фу-фу-фу такою бути. Але працює! Найміть няньку на ніч Між іншим, дуже освіжає відносини. Відправте на екскурсію Вам не обов'язково кожен раз бути поруч. Навчіть їх не турбувати вас Іноді мамі потрібно побути на самоті в спальні або у ванній, навіть якщо тата немає вдома. Ну, всі все зрозуміли. А діти зрозуміють через 15-16 років.

Попередня новина
Наступна новина
Читайте також