Для частіших занять сексом варто побратися - The Times
19:09 23.11.2016
254

"Чим більше ми про нього говоримо, тим менше ми ним займаємося. Тепер ми займаємося сексом п'ять разів на місяць, хоча десять років тому ми робили це шість разів на місяць... Дослідники вважають, що причина може бути в тому, що більше людейстали жити поодинці, що люди стали більше працювати або брати із собою в ліжко айфони і айпади. Когось, можливо, здолав стрес через економічний спад".

"Для економіки це, може, і не важливо, - пише Томсон. - Через демографічний спад у Росії президенту Путіну довелося закликати народ частіше виконувати свій патріотичний обов'язок, а в деяких регіонах тепер відзначають щорічний день зачаття. Навряд чи Девід Кемерон наслідуватиме цей приклад - у Великобританії чисельність населення зростає. Але це важливо для окремої особистості, для емоційного та фізичного благополуччя кожного з нас".

"Якщо заглянути в статистику, то видно, що насправді найбільше сексом займаються живуть разом пари у віці від 25 років і старше... Тобто сексом займається не сексуальне молоде покоління, яке трясе сідницями, а люди шлюбного віку, що перебувають у найрізноманітніших стосунках. Іншими словами, коли людина стає розсудливою, секс не зникає з її життя, сексу стає більше".

У зв'язку зі сказаним автор матеріалу вважає важливим змінити ставлення суспільства і держави до сексуального освіти молоді: "Ми вчимо дітей, як сексом займатися не слід - розповідаємо про підводні камені вагітності в підлітковому віці, про різновиди контрацептивів і про репродуктивну систему. Про що ми не згадуємо, так це про те, що секс є протилежністю порнографії... Вчителям, політикам і батькам потрібно поменше говорити про негативні аспекти сексу і почати більше обговорювати переваги звичайного сексу в рамках довгострокових стосунків".

Читайте також