Чи однакове задоволення отримують чоловіки і жінки від орального сексу? Наука дала відповідь
21:00 16.11.2021
3415

Оральний секс вже багато десятиліть перестав бути чимось забороненим і зайняв стійкі позиції в сексуальному житті пар. 

За умовчанням передбачається, що побутовий оральний секс подобається всім його учасникам. Але чи це так насправді? І ще: чи з однаковим ентузіазмом до орального сексу ставляться чоловіки та жінки? Цими питаннями поставилися канадські вчені. І не безглуздо задалися, а провели дослідження серед 900 канадських студентів, які ведуть активне статеве життя. Результати вони опублікували у науковому виданні "Канадський вісник людської сексуальності".

Для початку вчені запитали респондентів, чоловіків і жінок, чи подобається їм бути стороною, що приймає, орального сексу. У цьому питанні представники обох статей продемонстрували разючу гендерну єдність: 97,1% чоловіка і 95,4% жінок заявили, що так їм подобається, коли з ними займаються оральним сексом.

А от коли мова зайшла про те, чи подобається їм займатися з партнером оральним сексом, тобто бути активною стороною, відсотки дали збій. Так, 92,9% чоловіків подобалося займатися зі своєю партнеркою кунілінгусом. Водночас лише 82,7% жінок подобається бути активною стороною під час орального сексу зі своїм чоловіком. Що, звісно, ​​трохи сумно.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також