7 ефектних трюків та прийомів для новорічного сексу
21:00 30.12.2021
1930

1. Шкарпетки

Дівчина в теплих вовняних шкарпетках і без нічого… Що може бути прекраснішим і новорічнішим? Навіть незрозуміло, навіщо в деяких країнах вигадали шкарпетки на камін, коли можна вдягнути їх на дівчину! Напевно, щоб вони спочатку нагрілися, потім легше надіти їх на дівчину!

Ці створіння постійно скаржаться на те, що у них холодні ноги, і це чудова нагода направити розмову в потрібне русло. Почни з масажу її стоп теплою масажною олією (його розігрівають на водяній бані), тільки запропонуй відразу забратися під ковдру. Потім одягни на неї вовняні шкарпетки і скажи, що, за свідченням досвідчених сексологів, коли ноги у жінки перебувають у теплі, їй легше досягти оргазму.

А далі залишається тільки зайнятися проведенням важливого наукового експерименту!

2. Мандарини

Ви купили три кілограми мандаринів, а новорічний настрій так і не приходить? Ви просто неправильно їх готуєте! Нині навчимо.

Почисти 2-3 штуки і запропонуй дівчині зав'язати тобі очі, а далі нехай вона розкладе часточки по своєму оголеному тілу. Не підглядай! Тепер твою задачу зібрати всі часточки ротом! Можна навіть для більшого азарту зв'язати тобі руки.

Будь готовий до того, що після такої прелюдії секс буде із запахом розчавлених мандаринів: навряд чи тобі вдасться дійти до останньої часточки не відволікаючись. Ну на те він і Новий рік – гуляти так гуляти!

3. Дід Мороз

Яке ж свято без витівника Діда Мороза та покірної Снігуроньки, яка була дуже поганою дівчинкою минулого року? Ну хіба що той, на який прийшли строга Снігова королева та її слухняний Сніговик. Вибирай сценарій цього ранку сам!

Костюми можна приготувати потай друг від друга, домовившись заздалегідь. А далі – по келиху святкового шампанського, і ось новорічна казка вже у вас у ліжку!

Не забудь про те, що морквоїмітатори найкраще рясно змащувати спеціальним мастилом або масажним маслом, яке, напевно, знайдеться в мішку у Дідуся.

4. Ведмідь

Ну що, ялинку все-таки вбрали? Ось молодці! Тепер діставай шкуру вбитого тобою ікеївського пледа і кидай прямо туди, під блискучі гірлянди!

Незвичайне світло, м'яке хутро, гордість печерного мисливця… Встояти перед таким коктейлем просто неможливо!

5. Гарячі коктейлі

До речі, про пташки. Глінтвейн або айріш-кава чудово створюють відповідний настрій. А ще можеш запропонувати дівчині таку угоду. Ти їй робиш смачний коктейль, а вона, поки коктейль ще не зовсім охолонув, використовує напій для утепленого орального сексу!

Як це? Елементарно, як звичайний оральний секс, лише з теплим напоєм у роті. До речі, ти теж можеш запропонувати їй ласки теплим від коктейлю язиком!

6. Подарунки

Крім звичайних подарунків під ялинкою може виявитися щось несподіване та екзотичне з магазину для дорослих. Умова така: подарунки обов'язково розпакувати та спробувати за новорічні свята!

До речі, еротичні експерименти в постноворічній комі ніколи не завадять і навіть сприяють травленню та відмінному настрою! Адже після сексу наші тіла виробляють цілий коктейль гормонів, яких нам так не вистачає під час зимової сплячки!

7. Новорічний салют

Тут, головне, підходити дуже акуратно, з попереднім інструктажем. Сексологи запевняють, що якщо ви з дівчиною шляхом попередніх ласок чи сексу доведете тебе до дуже збудженого стану, а потім вона дуже ніжно візьме тебе за верхню частину мошонки та обережно потягне донизу, то оргазм вдасться буквально відтягнути. А головне, коли він таки трапиться, еякуляція буде особливо сильною та рясою!

А тепер уяви, наскільки ефектно можна зустріти Новий рік під бій курантів! Тільки необхідно спочатку кілька разів все відрепетирувати, звісно.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також