5 секс-поз, які замінять фітнес
21:01 31.01.2022
288

Дослідження показують, що секс відповідає тренуванням з помірною інтенсивністю: швидкій ходьбі, неквапливій їзді на велосипеді, вільному плаванню.

У середньому під час сексу чоловіки спалюють 4,2 ккал на хвилину, а жінки – 3,1 ккал.

Але багато залежить від пози, в якій ви віддаєтеся любовним радощам, енергійності рухів і тривалості тренування. 

Якщо ходити до тренажерного залу або ж виконувати вправи вдома – не твоє, то можна зосередити свою увагу на занятті сексом. Цей приємний процес не лише зблизить тебе з коханою, а й дозволить вам удвох підтримувати свої тіла в ідеальній формі!

5 секс-поз, які спалюють калорії

1. Місіонерська

Попри те, що її вважають однією з найбільш пасивних позицій, місіонерська поза все ж може забезпечити вам обом непогане тренування. З її допомогою пропрацьовуються м'язи кора та сідниць. Наприклад, чим сильніше напружує свої сідниці твоя партнерка, тим краще вона їх прокачує. Ти у цій позиції теж не відпочиваєш. У напрузі будуть і руки, і ноги. Ми вже мовчимо про прес!


Місіонерська поза дозволяє прокачати м'язи кора та сідниць, а також ніг і рук

2. Пастушка

Ця поза ідеально підходить для прокачування нижньої частини живота та м'язів тазу. Твоя партнерка гарцюватиме на тобі, що дозволить їй також попрацювати над своїми сідницями. Ти ж можеш у цій позиції припіднятися на лікті, щоб під час заняття сексом підтримувати у напрузі м'язи преса. А ще твоя кохана може непогано прокачати ноги, якщо буде буквально виконувати присідання на тобі. Головне – контролювати амплітуду, щоб отримати ще більше задоволення.

3. Стоячи

Цю позицію складно назвати простою, але вона того однозначно варта. Ви удвох не матимете можливості розслабитися, адже ваші тіла весь час будуть у напрузі. Твоя задача – не лише вдало прилаштуватися ззаду або спереду, а й підтримувати свою партнерку. Їй же знадобиться дотримуватися балансу, щоб у пориві пристрасті ви, до прикладу, не зірвати умивальник у ванній.4. Мостик

Ця позиція дозволить по-новому глянути на інтимне життя. Але відразу ж зауважимо, що для твоєї коханої вона буде надзвичайно непростою. Під час її виконання у неї будуть напружені руки та ноги, а також прес і сідниці. Тож приділяти їй буде достатньо кілька хвилин, щоб урізноманітнити ваші сексуальні ігри.

5. Випади

Ти не повіриш, але твоя кохана може виконувати випади і під час сексу, а не лише у залі. Для цього їй потрібно сісти зверху на тебе, поставивши одну ногу перед собою, а іншу витягнути позаду себе. Така вправа дозволить їй пропрацювати квадрицепси, підколінні сухожилля, а також сідниці. Ти ж можеш неабияк прокачати прес, якщо будеш виконувати під час заняття сексом легкі скручування. Але будь обережним, щоб не влетіти у пориві пристрасті обличчям у її коліно.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також