5 лайфхаків для сексу в спеку
21:00 27.06.2021
277

Ми зібрали п'ять робочих Лайфхак, які допоможуть тобі не відмовлятися від сексу навіть в розпал самої безжальної спеки!

1. Секс в душі

Якщо ти завжди мріяв спробувати, то зараз самий відповідний момент. 

Прохолодний душ навіть без сексу - кращий засіб від спеки. 

Бонус: саме зараз твої можливості в цій сфері ніяк не залежать від графіка відключення гарячої води!

2. Догги-стайл

Це офіційно та сама поза, при якій стикаються мінімум оголених поверхонь. Тільки найнеобхідніше! А значить, менше незручних хлюпаючих звуків, а також подвоєного потовиділення.

Тільки будь обережний, бо за статистикою ця поза входить в трійку найнебезпечніших для чоловіків. 29% травм пеніса відбуваються саме в ній. На жаль, відповідальність за, кхм, членоушкодження лежить виключно на чоловіках, оскільки в цій позиції вони повністю контролюють ситуацію і втрачають почуття міри.

3. Простирадла в морозилку

Простий і геніальний лайфхак. Поклади чисте простирадло в морозилку на годинку-другу. Дістань і застели нею ліжко.

Ось побачиш, яка спостерігає за твоїми маніпуляціями дівчина сама першою зірве з себе весь одяг і буде валятися на цій простирадлі. Ну а далі - справа техніки.

4. Кубик льоду

Знову нам допоможе морозилка! Сподіваємося, ти звільнив її від торішнього фаршу ще в попередньому пункті, а також наморозили льоду з питної води.

Крім того, що лід стане в пригоді тобі для прохолодних коктейлів, якими ти будеш заманювати дівчину у своє некондіціонірованное житло, у нього є ще одна вельми еротичне застосування.

Візьми шматочок льоду в рот і цілуй дівчину потилицю, шию, груди, зап'ястя, живіт ... 

5. Секс на підлозі

Для зручності кинь пару подушок або рушник - ложе для спонтанного і несподіваного сексу на прохолодній поверхні готово! Внизу накопичується холодне повітря, так що це зараз саме прохолодне місце в твоїй квартирі.

Крім того, в сексі на підлозі є щось таке ... брутальне і несподіване. Головне, поверхня перед цим помити, зрозуміло. Навіть якщо сексу не буде, у тебе залишиться мита підлога, на якій приємно валятися.

 

 

Читайте також