4 види побачень, які майже гарантовано закінчаться сексом
21:00 13.05.2021
306

Ви вже сходили на кілька побачень - і ось, власне, все ... А хочеться ж більшого! Зводи її на одне з цих чотирьох побачень! Ось побачиш, ці побачення налаштують вас на інтимний лад навіть швидше, ніж спільне застрявання в ліфті (хоча варіант з ліфтом теж непоганий).

1. Урок танців

Урок танців дозволить тобі легально доторкатися до дівчини скільки завгодно раз, не ризикуючи здатися нав'язливим. Таким чином, вхід в особистий простір дівчини станеться легко і невимушено під якусь латиноамериканську мелодію. А від фізичної активності виробляться радісні ендорфіни. Так що, коли музика замовкне, а урок закінчиться, будь впевнений, дівчина захоче продовження фізичної активності.

2. Похід у винний бар

Оскільки ти людина благородна й у твої плани не входить малодушно затуманювати голову дівчини за допомогою алкоголю, запроси її в винний бар. По-перше, це вишукано. По-друге, дослідження Флорентійського університету ще в далекому 2009 році показало, що жінки, які п'ють червоне вино, куди більше хочуть сексу, ніж ті, хто віддає перевагу коктейлям, шотам або порожньому келиху. Заодно можеш скористатися винним баром і продемонструвати дівчині, що не по-дитячому розбираєшся в вині.

3. Побачення з іншою парою

Найважливіше тут - вибір іншої пари. Тобі потрібна молода, недавно що склалася пара, яка ще перебуває в стані закоханості та постійно проявляє ніжні почуття один до одного на людях. Зрозуміло, тобі не дуже-то приємно дивитися, як вони труться носами та тримаються за руки. Зате твоїй дівчині на таке дивитися корисно: їй швидко захочеться «так само».

4. Побачення довжиною у вихідні

Придбай два квитки на поїзд та забронюй два номери в готелі (або як бюджетної альтернативи номер з двома ліжками). Ось побачиш, зміна місця проживання, тривале спільне проведення часу та архітектурної краси не залишать байдужою твою супутницю. Вона сама постукає вночі у твій номер! Ну або у твоє ліжко.

 

Читайте також