10 місць для занять любов'ю
21:30 28.11.2020
305

Рутина - це природна частина життя, в тому числі, подружнього. Як правило, вона запановує не тільки на кухні або на дивані перед телевізором, але і в спальні. Над нудьгою в сексуальних відносинах можна і потрібно працювати як фізично, так і емоційно. Ми запропонуємо вам декілька незвичайних місць, які допоможуть освіжити вашу сексуальне життя. 

На пляжі

Банальна, але дуже хороша ідея! З настанням темряви це місце стає більш камерним і навіть містичним. Тут панує природа і саме вона допоможе розбудити ваші потаємні бажання. Насолодившись прибережній ідилією, ви можете відправитися в море і зайнятися любов'ю там, в повному єднанні з водною стихією.Насолодившись прибережною ідилією, ви можете відправитися в море і зайнятися любов'ю там, в повному єднанні з водною стихією.

За містом

Тільки природа і ваша любов ... І повна анонімність. Будь то ліс, поле або берег річечки, чарівність природи тут настільки сильна, що ви нарешті зможете вирватися з рутини на зустріч оновленим відчуттям і враженням.

У ліфті

Кульмінація спонтанності. Секс в ліфті - це звучить радше як уривок з кінофільму, ніж реальна ситуація, але може варто спробувати втілити її у власному житті? Ми не закликаємо вас зупинити ліфт між поверхами ... Хоча чому б і ні. Нехай вирішує ваша уява. Тільки уявіть, наскільки хвилюючим може надати досвід використання кабіни ліфти не за її прямим призначенням.

В дорозі

Якщо ви летите на літаку або подорожуєте на поїзді удвох, то завжди можете розважити себе в дорозі. Більшість людей займаються сексом в машині ще в 20 років, тому дорослим подружнім парам ми рекомендуємо переходити на наступний етап. Якщо ви обидва не можете дочекатися приїзду додому або в готель, відкиньте всі забобони і просто не стримуйте себе!

Де завгодно вдома

У ванні? Так, це класика, але така збудлива і майже гарантує, що ви забудете про час. Тільки, будь ласка, будьте акуратніше: якщо хтось із вас послизнеться і впаде, романтичний настрій буде зіпсований.

Кухня, передпокій і кабінет допоможуть урізноманітнити ваше спільне життя. А якщо ви живете в приватному будинку, то можете відправитися в сад ... Звичайно, якщо за вами не спостерігають сусіди. 

В басейні

Якщо ви є щасливими володарями басейну у власному будинку, вам неймовірно пощастило: ідею занять любов'ю у воді багато людей вважають надзвичайно привабливою. Однак, якщо ви плануєте зробити це в громадському басейні, краще переконатися, що всі пішли, або перенести любовні заходи на нічний час. Упевнившись, що ви одні, ви зможете розслабитися і насолоджуватися дотиками.

У чужому будинку

Звичайно, не варто забувати про правила пристойності! Але повірте нам: пристрасна ніч, проведена в будинку ваших батьків, гарантує нові захоплюючі враження.

На концерті або фестивалі

Деякі місця викликають у нас особливий трепет. Наприклад, концертний майданчик. Шум, крики, оплески і звуки улюбленої музики - все це може вплинути так сильно, що вам захочеться прямо в натовпі зірвати один з одного одяг. Зробіть це! Тікайте в затишне місце і попрацюйте над ще один гострим і дуже сексуальним спогадом.

На навчанні або роботі

Якби університетські туалети вміли говорити, вони б розповіли десятки цікавих історій. Але вони мовчазні, тому не бійтеся розділити з одним з них спогади про полум'яні обійми і поцілунки.

У разі, якщо ви обоє працюєте, спробуйте розбавити рутину і провести обідню перерву, займаючись НЕ їжею, а один одним. Весь  робочий день ви будете літати на крилах!

В готелі без приводу

Тікайте з дому ... в готель. В цьому є щось хвилююче і ризиковане, ніби ви ледве знайомі і збираєтеся переспати в першу ж ніч. 

 

Автор: Анна Бурлака
Читайте також