Скандальне рішення: Міністр Криклій погодив безоплатну передачу усього флоту іноземній компанії
16:58 23.11.2020
2797

Міністр Інфраструктури України Владислав Криклій погодив безоплатну передачу усього річкового та морського флоту до статутного фонду угорської приватної компанії Business Shipping Company Kft. Подібне рішення викликало обурення українця, який звернувся до прем’єр-міністра України з проханням врятувати Українське Дунайське пароплавство.

Зокрема, днями на сайті Кабміну з’явилася петиція автор якої просить прем’єра вплинути на корумпованого міністра інфраструктури Владислава Криклія та  не допустити передачі флоту Дунайського пароплавства угорській компанії

Вадим Сухоненко, автор петиції, зазначає, що у виписці з державного реєстру Угорщини можна знайти інформацію відповідно до якої директором компанії, якій передадуть активи, виступає скандальний колишній директор київського річкового порту Констянтин Молодковець. Окрім того, автор зауважив, що подібне рішення призведе до банкрутства підприємства.

Детальніше про передачу річкового та морського флоту до статутного фонду угорської приватної компанії у сюжеті 112 Україна.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також