У селищі під Києвом вибухнув газопровід високого тиску
10:43 15.09.2020
266

 Вночі 15 вересня у селищі Чабани Київської області стався вибух на газопроводі високого тиску, про це повідомляє УНІАН, посилаючись на свідчення очевидців в соціальних мережах.

Люди поблизу спочатку чули сильний гул, а потім потужний вибух. Зокрема, місцева мешканка Марина Степанська розповіла: "Пишуть, що був вибух труби газу під високим тиском у Чабанах. Начебто, евакуюють звідти людей. Пожежники та газові служби виїхали. Друзі, у нас тут якась "жесть"! Дикий шум, як ніби виривається газ з величезною силою або пожежа. Це триває вже хвилин 15 і звук тільки посилюється, як звук з турбін літака, або коли ракета космічна злітає. Дуже голосно і він знову посилюється", - повідомляє очевидиця.  

 Крім того, інформацію про вибух підтвердив екс-міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який написав на своїй сторінці в соцмережі, що у Васильківському районі Київської області, особливо в районі сіл Іванковичі, Хотів, Чабани, з 00:20 дуже гучний низькочастотний шум, що нагадує звук від горіння газу у великих обсягах або роботу мега потужного дизельного генератора.

О 01:15 трубу вдалося перекрити. За даними ДНСН, внаслідок інциденту жертв і постраждалих немає, повідомляє УНІАН.

Читайте також