Мерія Львова закрила три МАФи із гральними автоматами
15:21 22.12.2018

Львівська міськрада вилучила з переліку тимчасових споруд міста три МАФи із гральними автоматами. Таке рішення ухвалили депутати міста 20 грудня, під час засідання сесії міськради, передає прес-служба ЛМР.

"Йдеться про вилучення трьох тимчасових споруд, де ведуться азартні ігри", — розповів начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський.

МАФи були виявлені представниками районних адміністрацій міста, під час рейдів. Вони діяли у Залізничному та Личаківському районах Львова.

Нагадаємо, Львів оголосив війну закладам “Національної лотереї”. У мерії попередили про перевірку всіх закладів та оголосили прохання до власників приміщень, які орендує “Національна лотерея”, розірвати договори.

Окрім того, біля закладів “Національної лотереї” анонсували соціальну рекламу із написами, що тут проводять заборонені азартні ігри.

Офіційний Львів в особі мера Андрія Садового також розкритикував правоохоронців, які, за його словами, "кришують" все це беззаконня в місті.

"Поліція не виїжджає в такі заклади на виклики, а депутати у Верховній Раді отримують від цього бізнесу надприбуток", - наголосив Садовий, ймовірно, маючи на увазі депутата Олександра Третьякова, якого ЗМІ не раз пов'язували з "Національною лотереєю".

Читайте також