Підприємство на Вінниччині заборгувало 6,5 млн грн заробітної плати
14:49 10.07.2019
256

ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетону», що на Вінничичні, заборгувало працівникам 6,5 млн грн заробітної плати, що, за даними моніторингу Управління Держпраці у Вінницькій області, складає 87,8 відсотка від боргів економічно активних підприємств області.

На даний час – це найбільший борг у регіоні.

З цього приводу 9 липня відбулось розширене засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, - повідомляє Управління Держпраці у Вінницькій області.

Підприємство нa Вінниччині зaборгувaло 6,5 млн грн зaробітної плaтиВ ході засідання заступник голови райдержадміністрації Володимир Вітюк доповів про стан заборгованості із заробітної плати на підприємствах району. Далі заслухали безпосередньо голову правління ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетону» Олега Хардикайнена, який підтвердив,  що підприємство заборгувало заробітної плати на суму 6,5 млн грн.

До обговорення також долучився голова райдержадміністрації Віктор Бойко та зокрема зауважив, що, на жаль, органи влади в районі не мають впливу на ситуацію щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємстві. Саме тому необхідно ініціювати розгляд даного питання на засіданні тимчасової комісії обласної державної адміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

По завершенню засідання комісією було прийнято відповідне рішення щодо погашення боргів.

Нагадаємо, нa Вінниччині громaдянинa Грузії примусово повернули нa бaтьківщину.
Читайте також