У МВФ назвали умови для отримання Україною наступного траншу
13:44 18.05.2017
254

Міністр фінансів зустрівся з місією МВФ і представниками Європарламенту Подальше продовження впровадження структурних реформ у відповідності з меморандумом про співпрацю дозволить Міжнародному валютному фонду завершити четвертий перегляд і надати Україні п'ятий транш макроекономічної допомоги.

Про це повідомили представники МВФ на зустрічі з міністром фінансів України Олександром Данилюком та представниками Європарламенту, повідомляє прес-служба Мінфіну.

Як повідомляється, в ході зустрічі обговорювалися питання подальшої імплементації програми МВФ і результати вже досягнуті Україною на шляху реформування державного, банківського, фінансового та інших секторів економіки. Олександр Данилюк запевнив міжнародних партнерів у тому, що Україна буде й надалі дотримуватися взятих на себе зобов'язань.

Нагадаємо, до України прибула чергова місія Міжнародного валютного фонду. Темою консультацій стане пенсійна і земельна реформа, а також реформування Державної фіскальної служби та Національного банку України.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також