Депутатка Вінницької обласної Ради звернулась до колег з закликом надати матеріальну допомогу сімʼям загиблих та постраждалих
18:34 14.07.2022
294

Сьогодні, 14 липня, у Вінниці пролунали ракетні вибухи. Внаслідок чого мaйже сотня містян пострaждaлa, a десятки людей зaгинули. Серед жертв є діти різного віку.

Депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславенко звернулась до керівництва облради та колег депутатів і депутаток з пропозицією прийняти рішення "Про надання матеріальної допомоги сімʼям загиблих та постраждалих внаслідок ракетного удару по Вінниччині 14 липня 2022 року".

“Пропоную встановити виплати у розмірі: сім’ям загиблих 100 000 грн, постраждалим 50 000 грн.  Відповідне питання пропоную розглянути на засіданні бюджетної комісії та винести на найближчу або позачергову сесію Ради”- наголосила депутатка.

Також вона запропонувала розглянути та прийняти подібне рішення депутатам Вінницької міської ради.

“Те, що сталося сьогодні - це найбільша трагедія в сучасній історії Вінниччини. Ми обов’язково притягнемо до відповідальності винних у розв’язанні війни та нападі на мирних громадян”- наголошує Людмила Станіславенко.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також