COVID-19: у Вінниці за останні два тижні кількість хворих зросла втричі
16:59 02.09.2022
259

За минулу добу у Вінницькій міській територіальній громаді зафіксували 107 нових випадків. Всього на коронавірус у місті хворіє 994 людини. Під наглядом сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні перебуває 938 пацієнтів із встановленим діагнозом COVID-19, у яких переважно безсимптомний або легкий перебіг хвороби. На стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров’я перебуває 56 містян.

Про це повідомляють у департаменті охорони здоров’я Вінницької міської ради.

«Останнім часом динаміка захворюваності на COVID-19 продовжує зростати. Ми закликаємо при перших же симптомах звертатись до свого сімейного лікаря, – каже директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Звертаємо увагу на необхідність дотримання протиепідемічних норм і правил особистої гігієни. Та, вкотре наголошуємо, що єдиний спосіб вберегти себе – вакцинуватись. Наразі у Вінниці в наявності є вакцини Janssen (Джонсон і Джонсон) та CoronaVac».

Щоб тримати щеплення, потрібно звернутись до одного із Центрів первинної медико-санітарної допомоги у робочі дні з 09:00 до 18:00 год. Попередньо варто проконсультуватися зі своїм сімейним лікарем.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також