Блaгодійна фотосесія: Пaб «Вінницькa Реберня» зібрали близько 5 тис. грн. для ЗСУ
15:57 18.07.2022
357

У День Вінницької лілії Пaб «Вінницька Реберня» разом зі співорганізаторами ХлібСіль «Вінницька асоціація гостинності» провели благодійну фотосесію.

Вже другий рік поспіль організатори не просто зрізають бутони, щоб розширити популяцію водяних квітів, а й влаштовують унікальну та неповторну фотосесію з ними. 

Як розповідає одна зі співвласників закладу, Голова Вінницького осередку Клубу успішних жінок Вікторія Гуменюк, цьогоріч була організована ще й з благодійною метою.

“На жаль на теренах нашої країни зараз війна тому наш обов'язок допомагати ЗСУ та усім хто опинився у скрутному становищі. Наша фотосесія мала благодійну мету, а саме допомога нашому волонтеру Наталії Ждановій у зборі коштів на автомобіль, який уже допомагає нашим військовим на фронті”,- розповідає Вікторія Гуменюк.

Броньований Фольксваген Т4 для Національної Гвардії у Лисичанськ був відправлений ще декілька тижнів тому, та кошти на нього тоді зібрати не вдалося. 

“Нам надали автомобіль за умови, що кошти ми повернемо пізніше. Саме тому зараз ми намагаємось зібрати необхідну суму в 5000 доларів. Вже зібрали більшу частину, а саме 3000 доларів і сподіваємось, що зовсім скоро зможемо зібрати ще 2 тис.”,- повідомляє Наталія Жданова.

Як наголошує Віталій Гуменюк, хоч лілії свою красу втримують не довше, ніж півтори години зібрати вдалось близько 5 тис. грн.

“Я вже декілька років висаджую лілії на річці Південний Буг поруч з пабом «Вінницька Реберня». Водяні лілії – найкраща губка для річкової води. Квіти, завдяки своєму широкому листю, фільтрують і поглинають хімічні сполуки, які є у воді. Але це не тільки корисно, а ще й надзвичайно красиво. Саме тому ми раз на рік влаштовуємо таку унікальну фотосесію. Цьогоріч ми ще й змогли зібрати 5 тис. грн. та таким чином допомогти оплатити авто для наших ЗСУ.”- розповідає Віталій Гуменюк.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також