Більше 250 вінничан безкоштовно отримали препарат «Еуторокос» (ФОТО)
16:30 11.04.2022
272

Сьогодні, 11 квітня, більше 250 містян безкоштовно отримали життєво необхідний препарат «Еуторокос» в дозуванні від 25 мг до 250 мг. Придбала та доставила на Вінниччину другу партію препарату засновниця Благодійної організації «Благодійний фонд Людмили Станіславенко» пані Людмила.

Видача препарату розпочалась близько 12 години, а черге з містян, які потребують ліки почала  вишикуватись ще задовго. 

За словами Людмили Станіславекно містянам видавали препарат відповідно до рецепту лікаря. 

«Від початку повномасштабного вторгнення українці не мають змоги придбати препарат, який їм потрібно пити щодня, а деяким двічі на день, - говорить Людмила Станіславенко. – Аби допомогти людям ми з родиною, за власні кошти, вкотре закупили і привезли до міста «Еуторокс» різного дозування та видавали тим, хто цього потребує. Скажу відверто, я не очікували такої кількості людей, а тим більше побачити в черзі своїх знайомих. Сьогодні зафіксували потребу і дозування містян задля того, щоб наступного разу закупити необхідну кількість препарату. І якщо найближчим часом в аптеки не доставлять медикаменти я особисто поїду за кордон, аби придбати та привезти чергову партію препарату до Вінниці»

Вінничанин Василь Сидорович розповів, що від початку війни він з родиною ледь не щодня шукав ліки, проте у Вінниці їх знайти не вдалось. 

«Щодня мені потрібно приймати сотку (дозування 100 мг, - прим. авт), але після того, як почалась війна знайти їх було просто не можливо. Нам передали одну упаковку з Хмельницької області і я не знав, що нам робити далі. Тому я щиро вдячний Людмилі Анатоліївні та її рдині за допомогу». 

Зазначимо, Людмила Станіславенко, Ігор та Геннадій Ткачуки, Віталій Ткачук, Альона Барчишена та Сергій Станіславенко активно допомагають українцям від початку війни. Саме за їх сприяння у Вінниці створили притулок для біженців та бомбосховище на проспекті Юності. Окрім того, завдяки роботі велокох команди наприкінці березня у Вінницю прибула партія якісних бронежилетів, касок, тепловізорів, берців, розгрузок та усього необхідного для наших захисників загальною вартістю близько 300 тисяч доларів.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також