Активісти Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини зустрілись з родинами військовослужбовців
13:03 01.06.2023
291

31 травня активісти Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини зустрілись з родинами військовослужбовців, малозабезпеченими, багатодітними сім’ями сіл Тарасівки і Станіславчика Жмеринського району з метою підтримати їх та  надати гуманітарну допомогу.

 

«На теперішній час роль волонтерства є надзвичайно важливою у нашій державі, адже повномасштабна війна змусила багатьох людей опинитись у скрутній ситуації. Наша команда на постійній основі намагається надати допомогу тим, кому вона необхідна: і бійцям на передовій, і соціально незахищеним верствам населення на місцевості» - розповідає Геннадій Ткачук, голова Вінницького волонтерського осередку «Українська команда».

У співпраці з міжнародними французькими партнерами #Doc4Ukraine благодійники зуміли порадувати близько 200 жителів наборами з різноманітними смаколиками, а взамін отримали щирі слова вдячності та посмішки від громадян і керівників громад.

Самі ж волонтери зізнаються, що за кожною організацією благодійної ініціативи стоїть непохитна віра в те, що вони роблять добру справу і хоть трішки змінюють долю кожного українця на краще!

Довідково:

З початку повномасштабної  війни Волонтерський штаб «Українська команда» надала гуманітарної допомоги українському населенню загальною вартістю 183,1 млн грн. та 178 640 людей наразі вже отримали необхідну їм допомогу.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також