Адель прийшла на вручення Brit Awards у сукні української дизайнерки
16:05 09.02.2022
261

8 лютого у Лондоні відбулася церемонія вручення премій Brit Awards 2022. Співачка Адель піднялася на сцену за нагородами у сукні від українського бренду Marianna Senchina, що стало великим сюрпризом для дизайнерки.

Про це повідомляє посольство України у Великій Британії у Твітері.

«З гордістю спостерігали за Адель, яка отримала нагороду на Brit Awards 2022, у сукні від української дизайнерки Marianna Senchina», - йдеться у повідомленні дипмісії.

 

Раніше у Лондоні на 42-ій церемонії нагородження Brit Awards 2022 оголосили лауреатів музичної премії. Тріумфатором цього року стала британська співачка Адель, яка здобула перемогу в трьох головних номінаціях – артист року, альбом року та пісня року.

Адель стала тріумфатором церемонії нагородження Brit Awards 2022. Вона отримала три нагороди — Артист року, Альбом року та Пісня року, і змінила три наряди. Крім сукні від Маріанни Сенчиної, Адель з'явилася на червоній доріжці перед церемонією у вишуканому чорному платті зі шлейфом та глибоким декольте Armani Prive. На лівій руці співачки красувалася каблучка з величезним діамантом, натякаючи на можливі заручини з бойфрендом Адель спортивним агентом Річем Полом. Сам він на церемонії був відсутній.

Brit Awards — щорічна церемонія вручення музичних нагород Великої Британії в галузі попмузики, заснована Британською асоціацією виробників фонограм. Уперше її було вручено в 1977 році (щорічно вручають з 1982). Для виконавців класичної музики є окрема премія Classical BRIT Awards, яку вручають у травні щороку, починаючи з 2000 р.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також