10 вересня відбудеться інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України»
13:31 06.09.2021
255

10 вересня 2021 року відбудеться VІІІ Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України», який цього року проводиться в рамках міжнародної конференції «UkraineInvest Talks: Vinnytsia».

Конференція UkraineInvest Talks: Vinnytsia продовжує серію заходів, спрямованих на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України. 

Захід стане інтерактивною платформою для інформування міжнародної та української інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ і розвитку інвестиційного клімату в Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській областях, а також обговорення шляхів посилення співпраці з органами влади в Україні та механізмів залучення інвестицій відповідно до Закону України «Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями». 

Захід організовано урядовим Офісом із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest спільно з Вінницькою обласною державною адміністрацією. Захід є продовженням VІІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України». 

Серед ключових тем заходу:

- Інвестиційна політика та розвиток регіонів;

- Інвестиційні стимули для проектів зі значними інвестиціями;

- Досвід інвесторів, які працюють в регіоні;

- Розвиток мережі індустріальних парків

Програма заходу доступна за посиланням

https://event.ukraineinvest.com/vinnytsia.

Для підтвердження Вашої участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму за посиланням https://cutt.ly/cQ21WR5 до 08 вересня 2021 року.

Форум відбудеться за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 34, готель «Франція».

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також