Трагічна автопригода на Вінниччині: загинув мотоцикліст
13:42 25.03.2024
261

У селі Надросся, що входить до складу Погребищенської міської громади на Вінничині, сталася серйозна автопригода 23 березня, яка призвела до трагічного наслідку – загибелі мотоцикліста. За попередніми відомостями, водій мотоцикла SPARK втратив контроль над транспортним засобом і допустив зіткнення з автомобілем Ford, що рухався попереду в тому ж напрямку. У результаті аварії водій мотоцикла, 31-річний чоловік, отримав серйозні травми, від яких помер на місці події.

У той же час водій автомобіля Ford, 40-річний чоловік, не постраждав унаслідок цієї аварії. Проте йому взяли зразки крові для проведення токсикологічної експертизи, щоб встановити можливу причину дорожньо-транспортної пригоди.

Обидва транспортні засоби були арештовані та направлені на арештмайданчик для подальшого розслідування. За даною подією слідство розпочало досудове розслідування за статтею 286 частини 2 Кримінального кодексу України, що передбачає порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів особами, що призвело до смерті потерпілого.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також